Редактор: e-mail: Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбукБойко Борисов е на визита

...
Редактор: e-mail: Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбукБойко Борисов е на визита
Коментари Харесай

Борисов: Помогнахме с над 20 милиона лева на Банско и региона. Хората го заслужават

Редактор: 

e-mail: 

Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбук

Бойко Борисов е на аудиенция в Банско през днешния ден. Премиерът се срещна с инфраструктурата на града, която непрестанно се обновява. Борисов разкри също с числа по какъв начин страната оказва помощ на курората под Пирин планина.

В последните две години държавното управление оказа помощ с над 20 милиона лв. на Банско и района. Хората го заслужават. С отпуснатите средства са построени и ремонтирани доста улици и булеварди. Обновен е и централният площад на града.

Близо 7 млн. лева сме отпуснали на община Банско за поправки на улици. С част от тези средства неотдавна бе приключен околовръстният път на града. Това ще облекчи извънредно доста трафика и ще обезпечи пряк достъп на туристите до кабинковия въжен превоз. Банско е целогодишна туристическа дестинация и съм доста удовлетворен от развиването на инфраструктурата в общината. Работим чудесно с локалната власт тук и досега каквото е поискано от нас - сме го обезпечили.

Много деликатно управляваме пандемията, с цел да може бизнесът да работи. В региона на Банско хората могат да практикуват зимни спортове. Местните и здравните управляващи работят в синхрон и с помощта на спазването на ограниченията, и тази година имаме зимен туризъм.

Днес в Банско ще дойдат 2000 антигенни проби. За закупуването на такива в цялата страна, държавното управление отпусна 15 милиона лв.. Предоставихме още доста средства на лечебните заведения и на здравната ни система. Пандемията е извънредно нещо, само че съм уверен, че скоро ще я преодолеем. Здравните управляващи са основали доста добра организация за имунизирането. Вярвам в нашите лекари и медицински сестри, написа Бойко Борисов в персоналния си профил във фейсбук.

 





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР